Kay Sleking & Sieta Keizer

Kay Sleking & Sieta Keizer

Kay Sleking – bandoneon & gitaar
Sieta Keizer – zang
Kay en Sieta in Jazzy Huiskamers Den Bosch met Friese liedjes & Argentijnse tango.

De melancholie van de Argentijnse tango, vertolkt in het Fries; een combinatie die zich prachtig laat mengen.

Zangeres Sieta Keizer zingt over het verlangen ergens te zijn waar je niet bent en wordt virtuoos begeleidt door Kay Sleking, afwisselend op de gitaar en de bandoneon.

Naast het gezongen repertoire speelt Kay solo’s uit het Argentijnse tango en folklore repertoire op de gitaar en de bandoneon.

Kay Sleking (gitaar, contrabas, bandoneon) treedt internationaal op met verschillende musici. Hij is hoofdvak docent aan Codarts (Rotterdams Conservatorium) en verzorgt internationaal workshops en masterclasses.

Sieta is een veelzijdig talent. Naast zingen, regisseert ze en coacht talenten uit de podiumkunsten. Verder werkt ze met zangers aan liedinterpretatie en was als artistiek leider verbonden aan Theater M-Lab.

Onder de naam TangoJazz Land produceren Kay en Sieta concerten en voorstellingen. Zelf zijn ze iedere vierde zaterdag van de maand te zien in TangoJazz Club El Elegante. Waar ze samen optreden met diverse musici uit de jazz -en tangowereld. En geven ze concerten in huiskamers en theaters. Bovenal doen ze samen met liefde hun eigen ding.

Friese liedjes & Argentijnse tango is een hartverwarmend programma.

www.tangojazzland.com
www.kaysleking.com
www.sietakeizer.nl